De Stichting Kringloopwinkel Deurne

Stichting kringloop winkel Deurne “leven voor leven” is in het leven geroepen om via de kringloop winkel inkomsten te genereren om de doelstellingen van Stichting Leven voor Leven in Roemenie te blijven verwezenlijken.

Door bewuster om te gaan met “afgedankte” goederen bieden we spullen een 2e kans om terug te keren in de maatschappij via onze winkel. Met de rest materialen welke we aangeleverd krijgen worden na eerst gesorteerd te zijn op goederen bestemd voor Roemenie de rest materialen door vrijwilligers gescheiden en aangeleverd aan recycling bedrijven.

Onze Winkel staat bekend als een gezellige goed verzorgde winkel welke met regelmaat haar “oude” spullen “ververst” en nieuwe weer in de etalage zet.

Door een grote club van vele vrijwilligers kunnen we de mensen in en rond de gemeente Deurne een leuke goedkope winkel aanbieden. We sparen het milieu door bewuster om te gaan met goederen en we kunnen met de geworven inkomsten onze doelstelling blijven verwezenlijken met Humanitaire transporten naar Roemenië.

De doelstelling Kringloopwinkel Deurne

De doelstelling is  om in deze wegwerp maatschappij de bruikbare spullen van mensen en bedrijven weer een 2e kans te geven om zo mens en milieu te sparen. Mede kunnen we ook deels met de goederen en de opbrengst van deze goederen afgeleverd en verkocht in Deurne aan de Randweg 5 of aan de winkel aan de Dukaat 10a gelden inzamelen. Met deze gelden kunnen we aansluitend diverse transporten bekostigen welke telkens weer een 5500 km heen en terug is per truck waarbij deze transporten belangeloos door de chauffeurs gereden worden welke hiervoor 1 week onderweg zijn.

In onze kringloop winkel is voor elke beurs wat te koop of het nu antiek, kitsch, boeken, kleding, speelgoed, curiosa, meubels, elektro goederen of goederen voor de verzamelaar er staat elke week weer diverse “nieuwe”artikelen in onze winkel.