Stichting Kringloopwinkel Deurne & Stichting Leven voor Leven

Maak een afspraak of neem contact met ons op!

Blog

Groot assortiment bedden

Groot assortiment bedden

Kringloopwinkel Deurne heeft een groot assortiment bedden. Wat de slaapwens ook is, we hebben voor iedereen een geschikt bed voor een zeer betaalbare prijs. Kom dus binnenkort gerust bij ons langs om de bedden te testen en laat u door ons informeren.

Lees meer
Minion speelgoed

Speelgoed voor ieder kind

Kringloopwinkel Deurne heeft voor ieder kind, van de allerkleinste tot aan kind, het leukste speelgoed voor een betaalbare prijs. Is uw kind uitgekeken op zijn/haar speelgoed, of wilt u uw kind verrassen met nieuw speelgoed? Kom dan naar Kringloopwinkel Deurne.

Lees meer
Vintage meubels

Meubels voor elke woonkamer

Bent u op zoek naar nieuwe meubels? Bij Kringloopwinkel Deurne krijgen we heel veel donaties binnen. Alle meubels worden voorafgaand aan de donaties door ons gecontroleerd. Hierdoor zijn al onze meubels in goede staat en kunnen ze nog gemakkelijk een ronde mee. Bovendien zijn alle meubelstukken betaalbaar. Bij ons kan dus iedereen terecht voor het stijlvol inrichten van de woonkamer.

Lees meer

Groot assortiment boeken

Bij de kringloopwinkel in Deurne kunt u niet alleen terecht voor kleding, meubels en accessoires, maar ook boeken! Voor iedere boekenwurm, van klein tot groot en van jong tot oud, hebben we het ruimste assortiment aan boeken. Al onze boeken kosten maximaal €1,-!

Lees meer
humanitair-transport-levenvoorleven2

Onderweg naar Roemenië

Het is weer zover! Dankzij de inzet van Stichting Leven voor Leven en de Kringloopwinkel Deurne staat er weer een truck op het punt van vertrekken naar Roemenië. Zo kunnen we weer humanitaire hulp bieden aan de kansarmen in Roemenië.

Lees meer
Vakantieperiode

Vakantieperiode

Ook bij ons is het momenteel vakantieperiode en dit betekent dat het wat rustiger is bij ons in de kringloopwinkel. Het is dan ook verstandig hier rekening mee te houden wanneer u spullen komt brengen naar de winkel. Zo voorkomt u dat u voor een dichte deur staat.

Lees meer
Wordt u onze nieuwe vrijwilliger

Wordt u onze nieuwe vrijwilliger?

Wij kunnen altijd mensen gebruiken die graag hun steentje bijdragen om een ander te helpen. Dus wilt wat terug doen voor de minder bedeelden en heeft u nog wat vrije uurtjes over? Word dan vrijwilliger bij Stichting Kringloopwinkel Deurne!

Lees meer