Bij de kringloopwinkel in Deurne kunt u niet alleen terecht voor kleding, meubels en accessoires, maar ook boeken! Voor iedere boekenwurm, van klein tot groot en van jong tot oud, hebben we het ruimste assortiment aan boeken. Al onze boeken kosten maximaal €1,-! Voor urenlang leesplezier kunt u dus met een gerust hart langskomen bij Kringloopwinkel Deurne.

Kinderboeken

De allerkleinsten kunnen kijken naar vrolijke verhalen uit de mooiste prentenboeken. Ze kunnen oefenen met het lezen van woordjes en zich helemaal verliezen in de fantasiewereld van hun favoriete sprookjes. Het is een plezier om kinderen van jongs af aan bekend te maken met boeken.

Encyclopedie

Bij Kringloopwinkel Deurne hebben we een groot aantal aan encyclopedieën. Hierin vindt u een zee aan informatie over de meest uiteenlopende onderwerpen. Ze geven een gedetailleerd beeld van een bepaalde tijd, dus erg interessant voor mensen die interesse hebben in bepaalde onderwerpen, of natuurlijk voor de verzamelaar.

Doe-het-zelf boeken

Gaat u klussen, in huis, zelf een meubelstuk maken of juist iets repareren, maar bent u niet zo handig? Kringloopwinkel Deurne helpt u een handje. We hebben een ruim assortiment aan doe-het-zelf boeken, zodat u na het lezen ervan zelfstandig aan de slag kunt. We hebben diverse hobbyboeken.

Alles voor de boekenwurm

Bent u een echte boekenwurm en heeft u al uw boeken al uitgelezen? Bij Kringloopwinkel Deurne hebben we alle literatuur in huis. Van klassieke (wereld) literatuur tot aan hedendaagse pageturners en romans, iedere boekenwurm komt bij ons aan zijn/haar trekken.

Grootste assortiment boeken

Voor klein en groot en voor jong en oud hebben we een uiteenlopend assortiment aan boeken. Ze kosten maximaal een euro, dus schroom niet om bij ons al uw favoriete boeken uit te komen zoeken. Kom langs in onze winkel of houd onze Facebookpagina in de gaten. We plaatsen namelijk regelmatig nieuwe berichten over nieuwe donaties. Tot snel in onze kringloopwinkel!