Hoe rustig of druk uw dag ook is, een goede nachtrust is voor iedereen belangrijk om de volgende dag weer optimaal te kunnen presteren. Is uw bed al een tijdje aan vervanging toe, maar heeft u steeds nét niet de financiële middelen om uw bed te vervangen? Is uw kind uit zijn/haar huidige bed gegroeid en is hij/zij hoognodig toe aan een nieuw bed? Of mag uw tiener het huidige eenpersoonsbed eindelijk verruilen voor een twijfelaar? Kringloopwinkel Deurne heeft een groot assortiment aan bedden! Wat de slaapwens ook is, wij hebben comfortabele bedden voor iedereen met een kleine portemonnee.

Eenpersoonsbedden Groot assortiment bedden

Voor zowel kinderen als volwassenen hebben we eenpersoonsbedden, waar uiteraard een standaard eenpersoonsmatras in past. Deze bedden zijn ideaal voor de kleine slaapkamer. Sommige bedden hebben zelfs opbergruimte, zodat u de geringe ruimte in de slaapkamer toch optimaal kunt besteden. De bedden zijn inclusief lattenbodem en, indien gewenst, met matras. U kunt dus zelf kiezen of u uw huidige matras wilt behouden of dat u een nieuw bed aanschaft met matras.

Twijfelaars en tweepersoonsbedden

Is de slaapkamer iets groter? Wilt u graag een groter bed? We hebben verschillende twijfelaars in de kringloopwinkel staan. Deze bedden vallen qua breedte tussen een eenpersoonsbed en een tweepersoonsbed in. Zo kunt u breeduit liggen zonder de angst om ‘s nachts uit bed te rollen. Ook hebben we diverse tweepersoonsbedden in verschillende formaten. Slaapt u lekker knus in een 1.40 meter bed of houdt u van meer ruimte in een 1.80 meter bed? We hebben veel bedden in het assortiment, dus voor iedere slaapwens vinden we een passend bed voor u!

Koop uw nieuwe bed bij kringloopwinkel Deurne

Kringloopwinkel Deurne heeft een groot assortiment bedden. Wat de slaapwens ook is, we hebben voor iedereen een geschikt bed voor een zeer betaalbare prijs. Kom dus binnenkort gerust bij ons langs om de bedden te testen en laat u door ons informeren, zodat u binnenkort weer lekker comfortabel kunt slapen. Heeft u een vraag of kunnen we u ergens mee helpen? Neem dan gerust even contact met ons op.