Het is weer zover! Dankzij de inzet van Stichting Leven voor Leven en de Kringloopwinkel Deurne staat er weer een truck op het punt van vertrekken naar Roemenië. Zo kunnen we weer humanitaire hulp bieden aan de kansarmen in Roemenië.

Truck vol goederen

humanitair-transport-levenvoorleven2

Mede dankzij de inzameling van de Kringloopwinkel Deurne sturen we weer een truck vol met goederen op pad. Dit zijn allemaal goederen die in Roemenië een tweede leven beginnen. Zo hebben we diverse kledingstukken, schoenen en medische hulpmiddelen die zullen worden overhandigd aan onze zusterstichting VITA pro VITA in Roemenië. Hiermee kunnen we de minderbedeelden daar helpen met de diverse goederen.

Ambulance onderweg

Naast de truck vol met spullen gaat er deze keer ook een ambulance mee richting Roemenië. Hiermee worden onder meer de (kinder)ziekenhuizen heel erg geholpen. Dit is dan ook een fantastische toevoeging aan de humanitaire hulp van Stichting Leven voor Leven.

Bijdragen aan onze humanitaire hulp?

Wilt u voor de volgende tocht naar Roemenië ook bijdragen aan het leveren van goederen voor de minderbedeelden? U kunt altijd goederen doneren bij de kringloopwinkel in Deurne. Daarnaast kunt u natuurlijk ook langskomen om zelf producten te kopen. De opbrengst hiervan komt het transport ook ten goede! Voor meer informatie over onze inzameling kunt u gerust contact met ons opnemen.