Stichting ‘Leven voor Leven’ is ontstaan om humanitaire hulp te leveren aan Roemenië door het doneren van goederen aan minder bedeelden. Om deze transportkosten te bekostigen, is kringloopwinkel Deurne opgericht in 2010, zodat de opbrengsten gebruikt kunnen worden voor het transport van de goederen naar Roemenië. Maar nu is het tijd om samen onder één dak te gaan!

Samen in één pand

Doordat de kringloopwinkel dezelfde soort hoofddoelstelling heeft als de stichting, werken wij al jarenlang samen. Door deze samenwerking verwezenlijken wij al jaren ons doel: humanitaire hulp bieden aan minder bedeelden in Roemenië. Wij bieden humanitaire hulp aan in de vorm van goederen, zoals medische hulp goederen en goederen voor scholen.

Kringloopwinkel Deurne en stichting ‘Leven voor Leven’ hebben jarenlang gewerkt op aparte locaties. Nu is het tijd om op één locatie alles aan te pakken. Het perceel aan de Randweg 5 in Deurne is tot op heden niet meer in ons eigendom. Alleen Dukaat 10A in Deurne is nog in ons eigendom. Houd hier rekening mee bij het inleveren en doneren van spullen aan stichting ‘Leven voor Leven’.

Uw donaties

Heeft u spullen, zoals kleding, schoenen, boeken of andere spullen die u niet meer gebruikt en wilt doneren aan stichting ‘Leven voor Leven’? Dan kunt u vanaf heden uw spullen leveren aan Dukaat 10A in Deurne. Uw oude spullen die een tweede rit mee kunnen, gaan naar minder bedeelden mensen of mensen die zich in moeilijke situaties bevinden in Roemenië.

Vragen?

Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden waar u niet over uitkomt? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder, zodat we samen een helpende hand vormen voor de mensen die in moeilijke situaties verkeren in Roemenië.