Wilt u graag iets doen voor de medemens maar weet u niet zo goed hoe? Onze kringloopwinkel in Deurne is nog op zoek naar mensen die willen meehelpen in onze missie: het leveren van humanitaire hulp aan de minder bedeelden in Roemenië. Wij kunnen altijd mensen gebruiken die graag hun steentje bijdragen om een ander te helpen. Dus wilt wat terug doen voor de minder bedeelden en heeft u nog wat vrije uurtjes over? Word dan vrijwilliger bij Stichting Kringloopwinkel Deurne!

Ons doel

Stichting Kringloopwinkel Deurne en Stichting Leven voor Leven hebben de handen ineengeslagen met hetzelfde doel: het helpen van de minder bedeelden in Roemenië door middel van humanitaire hulp. Dit doen we in de vorm van goederen, zoals medische hulpgoederen en spullen voor scholen. Enerzijds zamelen we spullen in die met een grote vracht naar Roemenië worden gebracht om daar uitgedeeld te worden aan de mensen die het een stuk minder hebben dan wij hier in Nederland. Anderzijds hebben we de kringloopwinkel waarin we spullen hergebruiken door ze voor een kleine prijs te verkopen. De opbrengst hiervan wordt weer gebruikt voor het transport van de ingezamelde goederen. Zo helpen we de mensen in Roemenië maar ook de minima in Deurne en omgeving met tweedehands spullen voor een lage prijs.

Wordt u onze nieuwe vrijwilliger

Vrijwilliger bij Stichting Kringloopwinkel Deurne

Vrijwilligers zijn onmisbaar in onze kringloopwinkel. Zonder hun is er geen beginnen aan en daarom zijn wij ze ook ontzettend dankbaar. Zij zorgen voor het sorteren van de donaties en natuurlijk het helpen van de mensen die bij ons langskomen. Al onze vrijwilligers hebben het hart op de juiste plek zitten en tonen dat week in week uit door hard te werken voor een ander. We hopen dat u mogen toevoegen aan ons team van toppers zodat we nog meer mensen kunnen helpen.

Vrijwilligers met Rijbewijs B

Naast vrijwilligers voor in de kringloopwinkel zijn we ook nog op zoek naar vrijwilligers met Rijbewijs B. Deze vrijwilligers halen verschillende donaties op en leveren deze af bij de kringloopwinkel zodat deze naar Roemenië kunnen of kunnen worden verkocht in de winkel. Heeft u dus een rijbewijs en wilt u helpen door met de auto spullen bij mensen op te halen? Dan verwelkomen wij u graag als vrijwilliger!

Wilt u vrijwilliger worden?

Wilt u graag een handje helpen voor de minder bedeelden in Roemenië? Dan bent u bij ons van harte welkom! Neem gerust eens contact op zodat we uw hulp zo snel mogelijk in kunnen zetten voor de goede zaak!